Bouw

Onderhoudstimmerman

Onderhoudstimmerman

Onderhoudstimmerman

Locatie

Zwolle

Dienstverband

Fulltime

Contract

Vast

Salaris
per maand

Uren per week

40

✓ €16,44 – €19,62 bruto per uur (€2850-3400 per maand);
✓ 25 vakantiedagen + 20 vakantiedagen extra of 8% salaris
✓ Je werkt altijd in de regio Overijssel. 

EEN WERKDAG ALS ONDERHOUDSTIMMERMAN:

EL Verbouw richt zich op de verbouw, renovatie en onderhoud van zakelijk vastgoed. Dat kan gaan om een woning, kantoorpand of winkel. Ze helpen klanten bij de uitbreiding of verbouwing. Van slopen tot herindelen en ontwerpen tot installeren. Jouw handigheid als Onderhoudstimmerman is bepalend in de werkzaamheden die je gaat verrichten. De onderhoudstimmermannen die bij EL Verbouw werken kenmerken zich door netjes en op professionele wijze te werken en vakwerk te leveren. Het zijn geen rauwdouwers, maar mensen die maatwerk willen leveren. Past dat bij jou? 

 

Je kunt hier aan de slag als je veel timmer ervaring hebt, maar ook als je nog maar net begint. Een beginnende onderhoudstimmerman begint bijvoorbeeld met het slopen en het plaatsen van wanden. De ervaren onderhoudstimmerman doet de afwerking. Een voorbeeld van een opdracht zou kunnen zijn dat een klant een huurwoning heeft en deze wil opknappen. Bijvoorbeeld als de ene huurder eruit gaat en het netjes gemaakt moet worden voor de volgende. Als Onderhoudstimmerman verricht je dan bijvoorbeeld houtrot reparatie aan kozijnen, plaatst een nieuwe keuken, maakt van gipsplaten een nieuw plafond etc. Je komt altijd op veel verschillende plekken en bent altijd bezig met verschillende klussen. 

 

WAT SCHUIFT HET?

✓ €2850 (voor starters) – €3400 (als je ervaring hebt) bruto per maand;
✓ Een eigen werkbus;
✓ 25 vakantiedagen + 20 dagen extra of 8% salaris
✓ 8,33% vakantiegeld;
✓ Altijd werken dichtbij: regio Zwolle;
✓ €0,23 reiskostenvergoeding per km;
✓ Uitzicht op een vast contract;
✓ Een gevulde BC Group broodtrommel ;)

 

DE PERFECTE MATCH!

✓ Wel of geen ervaring: je bent handig;
✓ Je hebt een rijbewijs B.

 

WERKEN BIJ EL VERBOUW EN BC GROUP

Je gaat aan de slag bij EL Verbouw in Zwolle. De eigenaar is in 2016 de zaak gestart en heeft inmiddels een aantal collega’s in dienst. Je komt dus te werken bij een klein en hecht bedrijf. De eigenaar is zelf ook een ervaren en gedreven timmerman. EL Verbouw richt zich uitsluitend op de zakelijke markt in de regio Zwolle. Zij verrichten dus geen werkzaamheden aan particulieren thuis. Je bent voornamelijk aan de slag bij kantoorpanden, winkels en woningen / zakelijk vastgoed.

Wij van BC Group helpen werkgevers om mensen te vinden zoals jij. In het begin hebben we veel contact en begeleiden we je naar je nieuwe baan. Zit je helemaal op je plek, dan zit onze taak erop en kom je in (vaste) dienst bij de werkgever zelf. Een baan zoeken voor jou, die écht bij je past… dat is waar we het voor doen, al meer dan 20 jaar!

 

WAT DENK JE ERVAN?

Nu wij van alles hebben verteld, zijn we benieuwd naar jou. Je kunt binnen 1 minuut solliciteren (ook via je mobiel) met alleen je naam en telefoonnummer. Motivatiebrief en cv is niet verplicht! Na je sollicitatie belt Jelle, Rachel of Mette jou binnen 24 uur om samen de vacature te bespreken en een kennismakingsgesprek in te plannen. Vervolgens ga je op gesprek bij EL Verbouw zelf. We houden van doorpakken, voor je het weet heb je een nieuwe baan!

 

Heb je nog vragen voor Rachel? Je kunt haar bellen via 038 4674 200 of stuur haar een mailtje: rachel@bcgroup.nl. We spreken je snel!

 

 

Ontvang soortgelijke vacatures in je mailbox

Vragen?

Neem contact op met Rachel van Pijkeren

Sollicitatieprocedure

Gesolliciteerd

Na jouw sollicitatie wordt er binnen een dag contact met je opgenomen!

KENNISMAKING

We leren je graag beter kennen bij ons op kantoor of ergens op locatie door het land.

SOLLICITATIE

Na onze kennismaking ga je op korte termijn op gesprek bij onze opdrachtgever.

AANGENOMEN

Topper! Je bent aangenomen!

Solliciteer direct op de vacature Onderhoudstimmerman

Toegestane documenten: .doc, .docx, .pdf (maximale bestandsgrootte 10Mb)