Kantoor

AutoCAD Tekenaar

AutoCAD Tekenaar

AutoCAD Tekenaar

Locatie

Dordrecht

Dienstverband

Fulltime

Contract

Vast

Salaris
per maand

Uren per week

40

✔ Na 1 jaar uitzicht op vast contract;
✔ €15,00 – €20,50 per uur (afhankelijk van je ervaring);
✔ Doorgroeien tot werkvoorbereider/calculator. 

JOUW WERKDAG ALS TECHNISCH TEKENAAR

Om 08.30 start jouw werkdag als Technisch Tekenaar op kantoor. Je drinkt een kop koffie met jouw collega’s en hebt daarna een overleg met de accountmanager. Die is langs een aantal klanten geweest en legt allerlei technische vraagstukken bij jou neer. Je krijgt een tekening mee van het gebouw en het bestek. Vervolgens ga jij deze documenten bestuderen om passende oplossingen te vinden. Dan is het lunchtijd. Samen met al het kantoorpersoneel is er een gezamenlijke lunch die door het bedrijf gefaciliteerd wordt. Na de lunch maak je nog een kleine wandeling of je gaat weer aan de slag. 

 

Je begint met het maken van een technische tekening in AutoCad. Als Technisch Tekenaar houd je rekening met de wensen van de klant, maar ook met de kosten die het met zich meebrengt. De volgende dag ga je dit bespreken met de accountmanager zodat die het kan gaan bespreken met de klant. Is de klant akkoord? Dan zoek je uit door welke monteur het geplaatst kan worden. Ook kan het zijn dat er vergunningen nodig zijn om het gebouw aan te passen. Als dat allemaal bekend is dan maak je een kostenbegroting en een planning. Rond 17.00 uur zit jouw werkdag erop en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Op de vrijdag drink je met de hele zaak een borrel en komen ook de monteurs en andere buitendienstmedewerkers langs.

 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:

✔ Een salaris van €2600 tot €3550 bruto per maand op basis van jouw opleiding en ervaring;
✔ De mogelijkheid om 32 of 40 uur per week te werken;
✔ Bij goed functioneren een vast contract;
✔ Bijna 8 weken vakantie;
✔ Ruime ontwikkelingsmogelijkheden, wij faciliteren jouw (interne) opleiding;
✔ Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer;
✔ Doorgroeien tot werkvoorbereider/calculator.
✔ Wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling van het salaris;
✔ Sporten met korting via de zaak;
✔ 8,33% vakantiegeld.

 

IETS VOOR JOU?

Je hebt een mbo niveau 4 of hbo opleiding in de techniek/bouw afgerond;
✔ Je kunt al met Autocad werken;
✔ Je kan Nederlands spreken en schrijven.

 

WIJ ZIJN BC GROUP EN DIT IS JE WERKGEVER:

De werkgever is gespecialiseerd in de veiligheid. Het is een unieke branche waar je komt te werken. Het is een platte organisatie waar je gemakkelijk contact maakt met elkaar. Jouw ideeën horen ze graag. Iedereen zijn of haar kennis wordt op waarde geschat en met elkaar gedeeld. Zo wordt de kennis van de organisatie alleen maar groter en kunnen jullie gezamenlijk de meest complexe vraagstukken aan. Binnen het bedrijf zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Na een jaar kan jouw functie er zomaar heel anders uitzien. 

 

Bij BC Group helpen we werkgevers om geschikte kandidaten zoals jij te vinden. In het begin van het sollicitatieproces onderhouden we nauw contact met je en ondersteunen we je bij de stappen naar je nieuwe baan. Zodra je op je plek zit, dragen wij de verantwoordelijkheid over en kom je in (vaste) dienst bij de werkgevers. Het vinden van een baan die echt past, is waar wij ons voor inzetten, al meer dan 20 jaar!

 

SPREKEN WE JE DE VOLGENDE WERKDAG?

Wij kunnen niet wachten om kennis te maken. Laat je gegevens achter (cv kan ook later, mocht je die niet bij de hand hebben) en dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je krijgt Jelle, Rachel of Mette aan de telefoon, jullie spreken samen een datum af voor een kennismakingsgesprek. Beiden enthousiast? Dan ga je op gesprek bij de opdrachtgever zelf. Als jij snel schakelt, dan schakelen wij nog sneller. Binnen een paar dagen aan het werk? Krijgen we voor elkaar!

 

Heb je nog vragen? Twijfel dan niet en bel Rachel via 038 4674 200 of stuur haar een mail via rachel@bcgroup.nl. Ze helpt je graag verder.

 

 

Ontvang soortgelijke vacatures in je mailbox

Vragen?

Neem contact op met Rachel van Pijkeren

Sollicitatieprocedure

Gesolliciteerd

Na jouw sollicitatie wordt er binnen een dag contact met je opgenomen!

KENNISMAKING

We leren je graag beter kennen bij ons op kantoor of ergens op locatie door het land.

SOLLICITATIE

Na onze kennismaking ga je op korte termijn op gesprek bij onze opdrachtgever.

AANGENOMEN

Topper! Je bent aangenomen!

Solliciteer direct op de vacature AutoCAD Tekenaar

Toegestane documenten: .doc, .docx, .pdf (maximale bestandsgrootte 10Mb)