Techniek

Service Technicus Industrie

Service Technicus Industrie

Service Technicus Industrie

Locatie

Nieuwleusen

Dienstverband

Fulltime

Contract

Vast

Salaris
per maand

Uren per week

40

Opleidingsniveau

MBO

✔ Salaris tussen de  € 3.100 – € 4.000 bruto per maand;
✔ 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
✔ Doorgroeimogelijkheden naar projectleider of engineer.

HOE ZIET EEN WERKDAG ALS SERVICE TECHNICUS IN DE INDUSTRIE ERUIT?

Als service technicus in de industrie begint jouw werkdag meestal met een kop koffie aan je eigen keukentafel. Vervolgens rijd je naar de eerste klant van de dag, dat zijn industriële fabrieken. Denk bijvoorbeeld aan BEL Leerdammer (Dalfsen) of Condor Carpets (Hasselt). Eenmaal aangekomen bij de klant, word je ontvangen door een contactpersoon die jou naar de elektrotechnische installaties en besturingsinstallaties brengt die moeten worden geïnspecteerd en onderhouden. Dit kan variëren van het vervangen van onderdelen tot het oplossen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud. Je werkt hierin nauw samen met de operators en de technische dienst van het bedrijf zelf. Je weet dan ook goed uit te leggen welke werkzaamheden je verricht. Als je tijdens jouw werkzaamheden problemen of gebreken ontdekt die je niet zelf kan oplossen, overleg je met jouw leidinggevende of een collega. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat jouw werkplek netjes en opgeruimd is achtergelaten en dat alle gereedschappen en onderdelen weer zijn opgeborgen. Je stapt weer in de auto en rijdt terug naar huis of langs de zaak in Nieuwleusen. Tot morgen!

 

WIJ BIEDEN JOU:

Een baan met veel vrijheid en uitdagende werkzaamheden. Jouw technische kennis blijft op peil door de diverse machines waar je mee werkt.

 

✔ Salaris tussen de € 3.100 en € 4.000 bruto per maand;
✔ Doorgroei -en opleidingsmogelijkheden tot bv. projectleider of (project) engineer;
✔ Na 1 jaar uitzicht op een vast contract; 
✔ Bijna 8 weken vakantie;
✔ Jouw eigen klanten in regio Drenthe/Overijssel;
✔ Een eigen werk bus inclusief gereedschap; 
✔ Wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling van het salaris;
✔ Een goed pensioen en 8,33% vakantiegeld.

 

GEEN LANGE LIJST MET EISEN!

Je hebt een technische opleiding gevolgd op mbo niveau, denk aan elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde etc.. Zowel iemand met ruime ervaring als iemand die nog veel wil leren is hier helemaal op zijn plaats!

 

✔ MBO 3/4 diploma;
✔ Rijbewijs B;
✔ Je woont in de regio van Nieuwleusen .

 

MAAK KENNIS MET ONS!

Bij deze werkgever krijg je de kans om productiebedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun productieprocessen, waardoor ze op een slimmere, efficiëntere en probleemloze manier kunnen produceren. Het bedrijf neemt de verantwoordelijkheid op zich om geavanceerde automatiseringsoplossingen en elektrotechnische installaties te ontwikkelen en te implementeren. Als lid van een team waar gelijkheid van groot belang is, ongeacht de hiërarchie, draag jij bij aan het succesvol afronden van projecten. Binnen dit team heerst een relaxte en nuchtere sfeer, waarbij eerlijkheid centraal staat

Wij van BC Group werken samen met deze werkgever: we regelen alles omtrent HR! Zo helpen wij ze met het vinden van nieuwe collega’s zoals jij. Ook zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is als het gaat om belangrijke zaken als je contract, salaris, verlof en verzuim.

 

EN NU JIJ…

Wij houden van doorpakken en maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Je kunt binnen 1 minuut solliciteren (ook via mobiel) met alleen je naam en telefoonnummer. Geen motivatiebrief en je cv kan later! Binnen 1 werkdag neemt Mette, Rachel of Jelle contact met jou op om de vacature samen met jou te bespreken en een kennismakingsgesprek in te plannen. Voor je het weet begin jij aan je nieuwe baan…

 

Rachel helpt je graag als je nog vragen hebt of twijfelt. Bel haar via: 038 4674 200, WhatsApp haar via: 0686890931 of mail naar: rachel@bcgroup.nl. Tot snel!

Ontvang soortgelijke vacatures in je mailbox

Vragen?

Neem contact op met Rachel van Pijkeren

Sollicitatieprocedure

Gesolliciteerd

Na jouw sollicitatie wordt er binnen een dag contact met je opgenomen!

KENNISMAKING

We leren je graag beter kennen bij ons op kantoor of ergens op locatie door het land.

SOLLICITATIE

Na onze kennismaking ga je op korte termijn op gesprek bij onze opdrachtgever.

AANGENOMEN

Topper! Je bent aangenomen!

Solliciteer direct op de vacature Service Technicus Industrie

Toegestane documenten: .doc, .docx, .pdf (maximale bestandsgrootte 10Mb)