Bouw

Machinaal houtbewerker

Machinaal houtbewerker

Machinaal houtbewerker

Locatie

Dalfsen

Dienstverband

Fulltime

Contract

Vast

Salaris
per maand

Uren per week

40

✔ Bruto salaris van € 2.500 tot € 2.860;
✔ Uitzicht op een vast contract;
✔ 20 vakantiedagen + 13 ATV dagen.

HOE ZIET JE WERKDAG ALS MACHINAAL HOUTBEWERKER ERUIT?

Een typische werkdag als Houtbewerker begint in de schaverij, waar jij verantwoordelijk bent voor verschillende taken. Denk bijvoorbeeld aan het instellen en onderhouden van de schaafmachine, het wisselen van het snijgereedschap, het controleren van het proces en het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de verwerkte producten. Naast deze machine zijn er natuurlijk ook andere machines die je zou kunnen bedienen als Houtbewerker. Zoals de afkortzaag, de bandzaag of freestafel.


Dit vertelt je toekomstige collega, Myron, over het werk:
Ik vind het gaaf dat je van niets toch een heel mooi product kunt afwerken en afleveren. Daarbij heb ik veel afwisseling. Verschillende machines, verschillende houtsoorten; het verveelt nooit. Hardhout schaven is bijvoorbeeld echt een apart iets. Als dat lukt, is dat toch echt wel een goed gevoel. Daarnaast kan ik ook de meer aparte dingen maken. Een aparte bewerking met frezen bijvoorbeeld, of iets afkorten in een bepaalde hoek. Dat vind ik leuk aan mijn werk. En een visje of balletje gehakt op vrijdag, de borrels, uitjes als karten en een weekendje weg dragen daar ook zeker aan bij. We hoeven hier niet op een houtje te bijten zeg maar ;-).

 

WAT SCHUIFT HET?

✔ Een bruto salaris van €2500 tot €2860 per maand (o.b.v. ervaring);
✔ Uitzicht op een vast contract;
✔ Reiskostenvergoeding van €0,23 per km;
✔ 8,33% vakantiegeld;
✔ Wekelijks of 4 wekelijks uitbetaling van het salaris;
✔ Aantrekkelijke pensioenopbouw;
✔ Werken bij een bedrijf waar ze oog hebben voor jouw ontwikkeling.

 

DE PERFECTE MATCH!

Het belangrijkste is dat je overweg kan met een houtbewerkingsmachine. Zowel iemand die al wat ruimere ervaring heeft als iemand die net van een technische/bouwkundige opleiding afkomt past in deze functie! Het team bestaat uit zowel jonge als ervaren medewerkers.

 

DIT WORDT JE NIEUWE WERKGEVER 

Je gaat aan de slag bij een innovatief bedrijf dat continu zoekt naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen op het gebied van hout. Jij en je team staan klaar om samen met klanten oplossingen te vinden die passen bij hun specifieke wensen en eisen. Dankzij eigen research en ontwikkeling en het verduurzamen van hout volgens KOMO-certificering, kunnen zij de hoogste kwaliteit bieden en zelfs garanties afgeven tot wel 25 jaar.


Bij BC Group helpen we werkgevers om geschikte kandidaten zoals jij te vinden. In het begin van het sollicitatieproces onderhouden we nauw contact met je en begeleiden we je bij de stappen naar je nieuwe baan. Zodra je op je plek zit, dragen wij de verantwoordelijkheid over en kom je in (vaste) dienst bij de werkgever. Het vinden van een baan die echt bij jou past, is waar wij ons voor inzetten!

 

EN NU JIJ…

Een motivatiebrief is niet verplicht om te solliciteren. Heb je je cv niet bij de hand hebt, kun je die later ook nog sturen. Je naam en contactgegevens zijn eerst voldoende (makkelijk via mobiel!). Na je sollicitatie neemt Rachel of Jelle contact met je op binnen 1 werkdag. In dit gesprek leren we je graag beter kennen: wat zijn jouw wensen? Ook plannen we een kennismakingsgesprek in. Vervolgens ga je op gesprek bij de opdrachtgever. Als het klikt, feliciteren we je graag met je nieuwe baan!

 

Heb je nog vragen? Laat het Jelle weten en bel (038 4674 200), mail (jelle@bcgroup.nl) of neem contact op via de chat op de website. We spreken je snel!

Ontvang soortgelijke vacatures in je mailbox

Vragen?

Neem contact op met Jelle Bulters

Sollicitatieprocedure

Gesolliciteerd

Na jouw sollicitatie wordt er binnen een dag contact met je opgenomen!

KENNISMAKING

We leren je graag beter kennen bij ons op kantoor of ergens op locatie door het land.

SOLLICITATIE

Na onze kennismaking ga je op korte termijn op gesprek bij onze opdrachtgever.

AANGENOMEN

Topper! Je bent aangenomen!

Solliciteer direct op de vacature Machinaal houtbewerker

Toegestane documenten: .doc, .docx, .pdf (maximale bestandsgrootte 10Mb)