Bouw

Houtbewerker

Houtbewerker

Locatie

Ommen

Dienstverband

Fulltime

Contract

Vast

Salaris
per maand

Uren per week

40

✔ Een bruto salaris van  €2500 tot €2860 per maand;
✔ Ruimte voor ontwikkeling en doorgroeien;
✔ 20 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar.

HOE ZIET EEN WERKDAG ALS HOUTBEWERKER ERUIT?

Als houtbewerker heb je een werkdag vol uitdagingen en afwisselingen. Je gaat aan de slag met het produceren en bewerken van diverse houtproducten, waarbij je jouw passie voor houtbewerking volledig tot uiting kunt laten komen! Je begint je dag in de schaverij, waar je de schaafmachine instelt en onderhoudt, het snijgereedschap vervangt en het productieproces nauwlettend in de gaten houdt. Je zorgt ervoor dat de verwerkte houtproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn en verwerkt de productieorders op een nauwkeurige manier.

 


Maar daar blijft het niet bij: je bedient als houtbewerker ook andere machines, zoals de afkortzaag, de bandzaag of de freestafel. Bij dit informele bedrijf krijg je de kans om aan te geven welke machine jouw voorkeur heeft. Zo voel je je als houtbewerker helemaal op je plek en kun je jezelf ontwikkelen binnen de organisatie. Kortom, een uitdagende baan die perfect is voor zowel beginnende als ervaren houtsnijders!

 

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ:

✔ Een bruto salaris van  € 2.500 tot € 2.860;
✔ Een gezellig team;
✔ Reiskostenvergoeding van €0,23 per km;
✔ 8,33% vakantiegeld;
✔ 20 vakantiedagen en 13 ATV dagen per jaar;
✔ Wekelijks of vierwekelijks uitbetaling van het salaris;
✔ Uitzicht op een vast contract;
✔ Goede pensioenregeling;
✔ Een bedrijf waar je je verder kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien!
✔ Werken op een nette werkplek met de beste apparatuur.

 

IETS VOOR JOU?

✔ Je hebt al enige ervaring met het (machinaal) hout bewerken;
✔ Je bent secuur en kunt in een team werken.

 

WAAR JIJ AAN DE SLAG GAAT

Je komt te werken bij een familiebedrijf dat zich richt op het produceren van een prachtig assortiment aan houtproducten. Hierbij kun je denken aan gevelbekleding en constructiematerialen voor de weg- en waterbouw, maar ook aan houtproducten voor de inrichting van tuinen en landschappen voor particulieren. Met een geschiedenis van bijna 50 jaar en ongeveer 100 enthousiaste medewerkers in dienst, speelt dit bedrijf een grote rol in de houtbewerkingsindustrie.



Bij BC Group helpen we opdrachtgevers om geschikte kandidaten te vinden. In het begin van het sollicitatieproces onderhouden we nauw contact tijdens de stappen naar je nieuwe baan. Zodra je op je plek zit, dragen wij de verantwoordelijkheid over en kom je in (vaste) dienst bij de opdrachtgever. Onze taak zit erop: een baan vinden die écht bij jou past.

 

EN NU JIJ…

Een motivatiebrief is niet verplicht om te solliciteren. Heb je je cv niet bij de hand hebt, kun je die later ook nog sturen. Je naam en contactgegevens zijn eerst voldoende (makkelijk via mobiel!). Na je sollicitatie neemt Mette, Rachel of Jelle contact met je op binnen 1 werkdag. In dit gesprek leren we je graag beter kennen: wat zijn jouw wensen? Ook plannen we een kennismakingsgesprek in. Vervolgens ga je op gesprek bij de opdrachtgever. Als het klikt, feliciteren we je graag met je nieuwe baan!

 

Heb je nog vragen? Laat het Jelle weten en bel (038 4674 200), mail (jelle@bcgroup.nl) of neem contact op via de chat op de website. We spreken je snel!

Ontvang soortgelijke vacatures in je mailbox

Vragen?

Neem contact op met Jelle Bulters

Sollicitatieprocedure

Gesolliciteerd

Na jouw sollicitatie wordt er binnen een dag contact met je opgenomen!

KENNISMAKING

We leren je graag beter kennen bij ons op kantoor of ergens op locatie door het land.

SOLLICITATIE

Na onze kennismaking ga je op korte termijn op gesprek bij onze opdrachtgever.

AANGENOMEN

Topper! Je bent aangenomen!

Solliciteer direct op de vacature Houtbewerker

Toegestane documenten: .doc, .docx, .pdf (maximale bestandsgrootte 10Mb)