Bouw

Werkplaats Timmerman

Werkplaats Timmerman

Timmerman

Werkplaats Timmerman

Locatie

Nieuwleusen

Dienstverband

Fulltime

Contract

Vast

Salaris
per maand

Uren per week

40

✔ Een salaris van 2350,- tot 2900,- bruto per maand;
€0,21 per kilometer reiskostenvergoeding;
✔ Uitzicht op vast contract.

HOE ZIET EEN WERKDAG ALS MONTEUR DAKKAPEL ERUIT?

Vroeg in de ochtend rijd je als Monteur Dakkapel naar de zaak en drink je samen met je collega’s een bak koffie. Je overlegt samen de werkzaamheden die je gaat verrichten en gaat dan die kant op. Eenmaal aangekomen op de locatie vertel je aan de klant wat er precies gaat gebeuren en hoe jullie dit oppakken. Als Monteur Dakkapel begin je met het maken van een gat in het dak en je past de kapconstructie aan waar de kapel op komt, ondertussen rijdt je collega de kraan voor het huis.

Als de kraan eenmaal staat, kan het dakkapel vastgemaakt worden. Zit ie goed vast? Top! Dan kan de dakkapel de hoogte in worden gehesen en dan zorg jij ervoor dat het op de juiste plek wordt geplaatst. Als de dakkapel op de perfecte plek staat, dan ga je het samen met je collega’s monteren. Het belangrijkste is dat het wind- en waterdicht is. Als alles klaar is, ruim je alle materialen en gereedschappen op en maak je de plek waar je gewerkt hebt schoon. Op de terugweg naar huis zet je je favoriete radiozender aan. Lekker naar huis, morgen weer een dag!

 

JIJ ONTVANGT: 

✔ Een bruto maandsalaris tussen de 2350,- – 2900,-;
✔ Werkzaam zijn in een gezellige en nuchter team;
✔ Een goed pensioenopbouw;
Per week of per vier weken salarisuitbetaling.
✔ Te werk gaan met goed en betrouwbaar gereedschap;
8,33% vakantietoeslag;
€0,21 per kilometer reiskostenvergoeding.

 

DE PERFECTE MATCH! 

Heeft technisch inzicht en is een gezellige collega om mee samen te werken. Het is mooi als je al ervaring hebt als monteur of installateur, maar als jij dat nog niet hebt, maar wel twee rechterhanden dan is dit ook een prima werkplek voor jou!

 

JOUW TOEKOMSTIGE WERKGEVER

Je komt te werken bij een bedrijf gevestigd in Nieuwleusen waar ze al jaren gespecialiseerd zijn in het produceren en plaatsen van dakkapellen. Dit doen zij samen met een team van 20 timmermannen / monteurs. Binnen het bedrijf hangt een nuchtere en gezellige sfeer. Je kent iedereen persoonlijk. Ook de directie. Ze investeren in een lange arbeidsrelatie. De meesten werken daar al jaren.

 

Bij BC Group helpen we werkgevers om geschikte kandidaten te vinden. In het begin van het sollicitatieproces onderhouden we nauw contact tijdens de stappen naar je nieuwe baan. Zodra je op je plek zit, dragen wij de verantwoordelijkheid over en kom je in (vaste) dienst bij de opdrachtgever.

 

WE SPREKEN JE SNEL!

Met snel, bedoelen we ook écht snel: binnen 1 minuut heb je gesolliciteerd (ook via mobiel). Een motivatiebrief schrijven hoeft namelijk niet. Je cv kun je eventueel later sturen. Na je sollicitatie neemt Rachel, Jelle of Mette contact met je op binnen 1 werkdag. In dit gesprek leren we je graag beter kennen en plannen we een kennismakingsgesprek in. Vervolgens ga je op gesprek bij de opdrachtgever. Als het klikt, feliciteren we je graag met je nieuwe baan!

 

Heb je nog vragen? Laat het ons weten! Bel (038 4674 200), mail (rachel@bcgroup.nl) of neem contact op via de chat op de website.

 

 

Ontvang soortgelijke vacatures in je mailbox

Vragen?

Neem contact op met Rachel van Pijkeren

Sollicitatieprocedure

Gesolliciteerd

Na jouw sollicitatie wordt er binnen een dag contact met je opgenomen!

KENNISMAKING

We leren je graag beter kennen bij ons op kantoor of ergens op locatie door het land.

SOLLICITATIE

Na onze kennismaking ga je op korte termijn op gesprek bij onze opdrachtgever.

AANGENOMEN

Topper! Je bent aangenomen!

Solliciteer direct op de vacature Werkplaats Timmerman

Toegestane documenten: .doc, .docx, .pdf (maximale bestandsgrootte 10Mb)