Projectleider civiele techniek

Projectleider civiele techniek

ict

Projectleider civiele techniek

Locatie

Zwolle

Dienstverband

Fulltime

Contract

Vast

Salaris
per maand

Uren per week

40

Opleidingsniveau

HBO

✔ Een salaris van €3375 – €4300 bruto per maand o.b.v. je ervaring;
✔ Auto van de zaak;
✔ Ruim 8 weken vakantie.

HOE ZIET EEN WERKDAG ALS PROJECTLEIDER ERUIT?

Je komt te werken aan de zaak in dichtbij Zwolle, maar bent ook op locatie op de projecten in Midden Nederland. In deze functie heb je veel collega’s. Als Projectleider geef je namelijk leiding aan verschillende projectteams tegelijk. Zodra een opdracht is aangenomen ga jij een projectteam samenstellen. Je bent daardoor in contact met veel verschillende afdelingen binnen het bedrijf. De projecten bestaan uit verschillende infra- en betonbouwprojecten. Denk aan viaducten, ecoducten, onderdoorgangen, geluidsschermen, tunnels etc. De opdrachtgevers van deze projecten wisselen van overheden tot bedrijven. De budgetten en doorlooptijden zijn ook elke keer weer anders. Hier ga je je niet vervelen!

Heb je een nieuw project binnen gekregen? Als Projectleider begin je met het maken van projectdoelstellingen. Daarin beschrijf je wat het op te leveren resultaat moet zijn en binnen welk tijdsbestek. De calculator heeft al één en ander voorwerk gedaan wat betreft de begroting. Jij gaat daar vervolgens verder mee aan de slag. Je kijkt welk budget je te besteden hebt en hoe je dat kunt gaan inzetten. Dagelijks houdt jij de planning in de gaten van de uit te voeren taken. Je weet tijdig in te grijpen als een project achter dreigt te gaan lopen. Tot slot ben jij relatiemanager tijdens het project. Je hebt contact met jouw collega’s van kantoor, tot op de bouwplaats en opdrachtgevers.

 

EEN NIEUWE BAAN ÉN:

✔ €3375 – €4300 bruto per maand (we zijn graag preciezer,
aan de hand van jouw ervaring en opleiding!);
✔ 25 vakantiedagen;
✔ 17 ADV dagen;
✔ 8,33% vakantiegeld;
✔ Tevreden na je inwerkperiode? Dan krijg je direct een vast contract;
✔ CAO Bouw en Infra;
✔ Pensioenopbouw;
✔ Auto van de zaak.

 

GEEN LANGE LIJST MET EISEN:

✔ Je hebt een technische opleiding afgerond;
✔ Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

 

WERKEN BIJ ONZE OPDRACHTGEVER.

De opdrachtgever is sinds 1980 uitgegroeid tot een specialist in infraprojecten. De projecten bestaan onder andere uit de aanleg van wegen, rioleringen, bruggen, viaducten, fly overs, onderdoorgangen en geluidschermen. In totaal werken er ca. 65 medewerkers bij het bedrijf. Binnen de organisatie voel je echt de familiecultuur. Je bent geen nummer, maar onderdeel van de familie. Iedereen kent iedereen.

Wij van BC Group helpen werkgevers om mensen te vinden zoals jij. Wij regelen de werving en selectie. In het begin hebben we veel contact en begeleiden we je naar je nieuwe baan. Zit je helemaal op je plek, dan zit onze taak erop en kom je in vaste dienst bij de werkgever zelf.

 

EN NU JIJ…

Laat jouw cv achter en dan neemt Jelle, Mette of Rachel binnen 1 werkdag contact met jou op om de vacature te bespreken. We plannen dan gelijk een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. We gaan dan dieper in op de vacature en op jouw wensen. Zien we na dit gesprek allebei een match dan plannen we op korte termijn een sollicitatiegesprek bij de werkgever zelf. Zijn jullie beiden enthousiast? Dan kun je zo snel mogelijk aan de slag.

 

Kunnen we je nog ergens mee helpen? Je kunt Rachel gemakkelijk bereiken via 038 4674 200, en rachel@bcgroup.nl, tot snel!

Ontvang soortgelijke vacatures in je mailbox

Vragen?

Neem contact op met Rachel van Pijkeren

Sollicitatieprocedure

Gesolliciteerd

Na jouw sollicitatie wordt er binnen een dag contact met je opgenomen!

KENNISMAKING

We leren je graag beter kennen bij ons op kantoor of ergens op locatie door het land.

SOLLICITATIE

Na onze kennismaking ga je op korte termijn op gesprek bij onze opdrachtgever.

AANGENOMEN

Topper! Je bent aangenomen!

Solliciteer direct op de vacature Projectleider civiele techniek

Toegestane documenten: .doc, .docx, .pdf (maximale bestandsgrootte 10Mb)